TRACTAMENTS

"En cada sessió ens centrem en un objectiu individualitzat i busquem la millora"

fisioterapia-esportiva

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

És una especialitat on tractem lesions múscul-tendinosi, òssies o articulars, ja sigui per esportistes aficionats o professionals. L’objectiu d’aquestes sessions és trobar una correcte rehabilitació perquè l’esportista pugui tornar el més aviat possible i amb unes òptimes condicions.

fisioterapia-manual-ortopedica

FISIOTERÀPIA MANUAL ORTOPÈDICA

És una especialitat on tractem lesions de l’aparell locomotor. L’objectiu d’aquestes sessions es preveure o readaptar lesions recurrents o traumàtiques.

rehabilitacio-post-quirurgica

REHABILITACIÓ PRE-POST QUIRÚRGICA

És un tipus de tractament que es realitza abans d’una intervenció quirúrgica, per tal de que el pacient entri en unes bones condicions físiques. Posteriorment, es busca durant les sessions que el pacient pugui tornar el més aviat possible a la seva vida quotidiana.

fisioterapia-del-sol-del-pelvia

FISIOTERÀPIA DE LA DONA

És una especialitat on tractem els problemes derivats del sòl pèlvià. L’obectiu d’aquestes sessions es prevenir, millorar i solucionar les disfuncions.

massatge-perianal

MASSATGE PERINEAL

És un tipus de tractament que es realitza a partir de la setmana 32 de gestació, on busquem minimitzar els possibles danys que pugui ocasionar el part, flexibilitzant i/o elastificant la musculatura perineal de la dona.

embaras-post-part

EMBARÀS I POST-PART

És una especialitat on tractem a la dona per tal de que tingui un bon embaràs i un millor post-part. En les sessions durant l’embaràs, es realitzen preparacions al part, massatge perineal, exercicis específics i tractament de les disfuncions articulars i musculars. En les sessions post-part, es realitzen valoracions de sòl pelvià, exercicis de recuperació i tractament de la diàstasis abdominal.

fisioestetica

FISIOESTÈTICA

És una especialitat on tractem a nivell corporal i facial el teixit, més concretament en el col·lagen, produint un efecte de tonicitat, revitalització i nutrició de les cèl·lules, generant canvis importants a nivell de la pell. Aquests tractaments es realitzen amb la diatèrmia mèdica Medestec®.

diatermia

DIATÈRMIA

És una maquinària d’última tecnologia que té com a principals objectius l’immediata reducció de la inflamació i el dolor, accelerant els mecanismes naturals del teixit per recuperar abans els nostres pacients.

ecografia

ECOGRAFIA

És una maquinària que ens permet veure durant les sessions si hi ha algun tipus de lesió en el teixit múscul-esquelètic a l’instant. També ens serveix com a biofeedback per la rehabilitació de diferents lesions.

puncio-seca

PUNCIÓ SECA

És un tipus de tractament invasiu on s’utilitza agulles de punció seca per tractar el síndrome de dolor miofascial (SDM), produït pels punts gatells.

pressoterapia

PRESSOTERÀPIA

És una maquinària que té com a principals objectius activar la circulació de fluids i agilitzar la recuperació del pacient, mitjançant un massatge amb aire comprimit.

fisioterapia-pediatrica

FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA

És una especialitat on tractem els més petits de la casa, amb els problemes respiratoris i els trastorns digestius. A més a més, oferim el massatge infantil per estimular, relaxar i alleugerar els trastorns gastro-intestinals i/o respiratoris.