Post-part

IMG_8369

Valoració del sòl pelvià

Les fisioterapeutes valoren l’estat general de la dona passada la quarantena, realitzant una història clínica molt detallada i fent una exploració per determinar quin és el tractament més adequat per a la pacient.

En la valoració es mira que no hi hagi diàstasis abdominal, mirar l’estat de la cicatriu, si hi ha dolor pèlvic, prolapses, incontinència urinària, de gasos o fecal i si hi ha aires vaginals.

Recuperació abdominal i diàstasis

Durant l’embaràs l’abdomen es distent per permetre créixer el bebè. Després del part pot aparèixer una flaccidés abdominal i una diàstasi dels rectes abdominals.

Realitzarem una sessió inicial que constarà d’un estudi ecogràfic, examinarem la postura de la pacient, i valorarem quina consciència hi ha abdomino-pelvica.

A les següents sessions, treballarem amb els objectius marcats a la primera sessió, i adjuntarem documents gràfics per treballar també a casa amb material del mètode 5P, el tronc propioceptiu i el winner flow. A més a més, a les sessions treballarem amb diatèrmia Medestec®, aportant-nos un benefici extra en la producció de col·lagen i elastina, millorant la hidratació i nutrició del teixit, augmentant la circulació limfàtica.

Processed with VSCO with al3 preset