Embaràs i pre-part

En el transcurs de l’embaràs, el cos canvia de forma molt ràpidament. L’objectiu és cuidar i preparar el cos de la dona per un part i un futur postpart.

Processed with VSCO with al1 preset

Massatge perineal

És un tipus de massatge per minimitzar els possibles danys que pugui ocasionar el part. Es realitza a partir de la setmana 34 i l’objectiu és flexibilitzar i/o elastificar la musculatura perineal.

Exercicis durant l'embaràs

Es realitzen exercicis per l’embarassada que consta d’una gimnàstica adaptada. La gimnàstica que es realitza és adequada a cada moment i cada persona, en un ambient relaxat i còmode. L’objectiu és realitzar activitat física i treballar la consciència corporal de la dona, a més a més de tonificar el cos incidint en els músculs del sòl pelvià i la faixa abdominal, treballar la pelvis, elastificar els teixits escurçats, prevenir les lumbàlgies i treballar la respiració. Tot, amb l’objectiu de tenir un embaràs més fàcil i un post part de més fàcil recuperació.

Processed with VSCO with al1 preset
Processed with VSCO with al1 preset

Classes de preparació al part

Per una altre banda, també oferim l’activitat de fer una classe pre-part amb parella. Es realitzen sessions teoricopràctiques a la dona embarassada i a la seva parella, on s’ensenya les fases de dilatació, expulsió i part, i com és d’important el rol actiu de la dona.