Embaràs i pre-part

En el transcurs de l’embaràs, el cos canvia de forma molt ràpidament. L’objectiu és cuidar i preparar el cos de la dona per un part i un futur postpart.

Processed with VSCO with al1 preset

Massatge perineal

És un tipus de massatge per minimitzar els possibles danys que pugui ocasionar el part. Es realitza a partir de la setmana 32 i l’objectiu és flexibilitzar i/o elastificar la musculatura perineal.

Exercicis durant l'embaràs

Es realitzen exercicis per l’embarassada que consta d’una gimnàstica adaptada. La gimnàstica que es realitza és adequada a cada moment i cada persona, en un ambient relaxat i còmode. L’objectiu és realitzar activitat física i treballar la consciència corporal de la dona, a més a més de tonificar el cos incidint en els músculs del sòl pelvià i la faixa abdominal, treballar la pelvis, elastificar els teixits escurçats, prevenir les lumbàlgies i treballar la respiració. Tot, amb l’objectiu de tenir un embaràs més fàcil i un post part de més fàcil recuperació.

Processed with VSCO with al1 preset

Classes de preparació al part

Per una altre banda, també oferim l’activitat de fer una classe pre-part amb parella. Es realitzen sessions teoricopràctiques a la dona embarassada i a la seva parella, on s’ensenya les fases de dilatació, expulsió i part, i com és d’important el rol actiu de la dona.